Goed vindbaar met Google Maps

Meer klanten door slim inzetten van Google Maps

  • Bereik gerichte bezoekers
  • Direct bovenin Google
  • Bedrijfsinformatie makkelijk te bereiken
  • Klantbeoordelingen en acties direct zichtbaar

Direct klanten bereiken met Google Maps

Zorg dat klanten u vinden

Wellicht denkt u bij Google Maps niet direct aan kans om snel en makkelijk potentiële klanten te bereiken. Toch is het daar enorm geschikt voor. Veel potentiële klanten zoeken direct in Google Maps of gebruiken het Google Maps gedeelte in de normale zoekresultaten. Zeker met het toenemende internetverkeer via de mobiele telefoon. Gebruikt u het alleen voor de routeplanner? Grote kans dat u ongemerkt toch ook gebruik maakt van de commerciële kant van Google Maps.

Bovenin Google met Google Mijn Bedrijf

google_mijn_bedrijfAls u zoekt op een bepaalde dienst of bedrijf, ziet u vaak boven de zoekresultaten een lijst met verschillende bedrijven, of een stukje Maps met een link naar de website, routebeschrijving en telefoonnummer. Op een mobiele telefoon is het telefoonnummer zelfs een button die je makkelijk in kunt drukken. Het grote voordeel is dat dit bovenaan staat, enorm goed opvalt en super gebruiksvriendelijk is. Daarom wordt het veel gebruikt door potentiële klanten. En het mooie is dat u daar ook tussen kunt staan.

Met Google Mijn Bedrijf kunt u uw gegevens invullen en eventueel acties. Google plaatst dit automatisch in Google Maps, Google+ en plaatst het in relevante zoekresultaten. Zo staat u niet alleen goed in Google Maps, maar ook nog eens direct bovenaan in de normale zoekresultaten.

Google Maps en Google Mijn Bedrijf via TopOnline

Met de TopOnline Google Maps Tool stelt u makkelijk al uw gegevens in en worden ze direct geplaatst in Google Maps, Google+ en de Google zoekresultaten. Zo bent u direct goed vindbaar in uw regio en voor gerichte bezoekers.

  • Meer verkopen in uw regio
  • Meer naamsbekendheid in uw regio
  • Meer diensten verlenen in uw regio

Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.