Diensten van TopOnline

Online Marketing Diensten

We gaan voor een volledig dienstenpakket vanuit onze organisatie en in samenwerking met andere professionals.

overzichtsafbeelding toponline diensten

Webdesign

Mooie websites en webshops op maat gemaakt

Online marketing begint bij een goede website. Wij kunnen een website voor je bouwen of over aanpassingen aan je bestaande website adviseren. Naast het bouwen van websites bieden wij ook content management en een groot aantal andere diensten.

webdesign background image

webdesign iconBekijk onze portfolio voor mooie voorbeelden van onze websites Bekijk portfolio

SEO, Search engine optimization

Als je een goede en mooie website hebt dan moet deze vervolgens ook worden gevonden. De eerste stap is de website te optimaliseren, zodat zoekmachines deze zo goed mogelijk begrijpen. Door de concurrentie op het internet kan niemand je een top positie in Google garanderen. SEO is een incrementeel process; we maken je website voor de zoekmachine zo leesbaar en interessant mogelijk, onderzoeken waarom je concurrenten mogelijk betere resultaten bereiken en passen je website daar vervolgens weer op aan. Hier lees je meer over Search Engine Optimization.

SEA, Search engine advertising

Met search engine advertising kun je direct een advertentie op de eerste pagina van Google of een andere zoekmachine plaatsen. Het is hierbij belangrijk dat je advertentie campagne zo wordt ingericht dat je hier een optimale conversie uit haalt. Het gaat er niet om dat er veel bezoekers op je website komen; het doel is alleen voor de bezoekers die vervolgens ook iets bij je kopen te betalen. Net als bij SEO is het beheer van een SEA campagne een continu en incrementeel process. Hier lees je meer over Search Engine Advertising.

sea

Google partner badgeTopOnline Nederland is gecertificeerd partner van Google
Onze marketeers volgen regelmatig cursussen bij Google om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

E-Mail marketing

Met e-mail marketing kunt je een zeer hoog rendement behalen. Er zijn echter wel regels, wetgevingen en mensen moeten je E-Mail campagne natuurlijk niet als spam zien of ervaren. Je kunt met e-mail marketing je eigen klantenbestand op de hoogte houden of andere bedrijven met een interesse in jouw product benaderen. Wij kunnen je hierbij ondersteunen. Wij helpen je bij een selectie van de bedrijven, bouwen een e-mail template en verzenden de mailing. Vervolgens kun je precies zien wie de e-mail heeft geopend en wie er naar jouw website is gegaan. Hier lees je meer over E-Mail marketing.

Social Media

Social media is interessant als je product het individu aanspreekt. Je begint met het aanmaken van een bedrijfspagina. Vervolgens kun je jouw bestaande klantenkring door middel van updates op de hoogte houden en aan je binden. Daarnaast kunt je met Social Media Advertising een zeer selectieve doelgroep aanspreken. Zo kan bijvoorbeeld, iemand die een nieuw café opent alleen Blues liefhebbers binnen een straal van 10km benaderen.

Hier lees je meer over Social media.


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.