Alleen de doelgroep bereiken die u wilt

Meer rendement met Real Time Bidding

  • Banners alleen getoond aan specifieke gebruikers
  • Kies zelf de tijd en budget
  • Gericht volgen van individuen (retargeting)
  • Meer bereik door minder verspilling

Vraag direct een Real Time Bidding campagne aan

Bied op individuen, niet op bannerruimte

Stel u kunt uw reclame uiting alleen tonen aan de mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn of binnen uw doelgroep vallen. Hoe fijn zou dat zijn? En nog beter: hoe veel onnodige kosten bespaart dat? Dat is Real Time Bidding! Met Real Time Bidding ( RTB) kunt u realtime bepalen of een banner in uw display campagne vertoond wordt aan bepaalde personen. Zo kunt u vooraf de gebruiker die u wilt targeten beoordelen en bepalen welk budget u daarvoor over heeft.

Real Time Bidding zorgt voor hoger rendement

RTB is een van de meest efficiënte technieken binnen display advertising. Doordat u niet meer bannerruimte inkoopt, maar u specifiek richt op bepaalde personen, bespaart u onnodige kosten. Met retargeting volgt u ook nauwlettend hele specifieke gebruikers om zo alsnog de verkoop te genereren. Uw display campagne wordt op deze manier veel efficiënter en levert meer op.

Hoe werkt RTB?

Real Time Bidding werkt met gebruikersdata. Data van 1e, 2e en 3e partijen worden verzameld en vergeleken met het profiel van uw klanten. De gebruikers krijgen een ID waar het systeem ze aan kan herkennen. Vervolgens worden er matches gezocht die sterk overeenkomen met uw klanten en krijgt u een transparant beeld van uw potentiële klanten. U ziet precies het bereik wat u heeft en kunt u bepalen om welke tijd, in welke regio en voor welk budget de geselecteerde gebruikers uw banner in hun scherm zien verschijnen.

RTB opent deuren naar premium websites

Grote websites met veel bezoekers en premium advertentieplaatsen, zijn met Real Time Bidding ineens bereikbaar met een kleiner budget. Waar grote, premium websites vroeger alleen voor de adverteerders met veel geld waren, maakt Real Time bidding het ineens ook toegankelijk voor de kleine portemonnee. U kunt tenslotte heel specifiek adverteren. Voor u het weet staat uw banner tussen de grote jongens!


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.