Direct bovenaan in Google met Adwords

Snel, effectief en rendabel

  • Binnen 1 week vindbaar in Google
  • Meetbaar, rendement gericht en stuurbaar
  • Vaste campagnemanager die continu uw campagne optimaliseert
  • 24/7 inzicht in uw campagne met unieke tool

Bovenaan met al uw relevante woorden

Lastig om bovenaan te komen in Google? Niet met Google Adwords! Met Google Adwords, ook wel zoekmachine adverteren genoemd, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf alle voor u interessante zoekwoorden kiezen, de regio en de tijd dat uw advertentie vertoont wordt. Uw vaste campagnemanager heeft ervaring in uw branche en kiest samen met u de voor u beste zoekwoorden uit, die zorgen voor het beste resultaat en ROI (Return on Investment). Zo bent u in no-time succesvol met uw zoekwoorden, display of shopping campagne.

U betaalt pas bij rendement

Het mooie van Google Adwords is, is dat u pas betaalt als uw advertentie een potentiële klant oplevert. U betaalt namelijk pas als de geïnteresseerde zoeker op uw link klikt en op uw website terecht komt. Maar hoe zorgt u nou dat deze bezoekers u ook daadwerkelijk rendement opleveren? Daarom huurt u een professional in!
Er zijn vele trucs om ervoor te zorgen dat uw campagne rendement oplevert. Door de juiste zoekwoorden te kiezen, krijgt u relevante bezoekers die sneller klant worden. Daarnaast zijn er veel slimme technieken om uw klikprijs omlaag te krijgen. Zo kan het zomaar zijn dat u hoger dan uw concurrent staat, terwijl u veel minder betaalt. En wist u dat een lagere positie soms juist beter presteert dan een hoge?

3 redenen om Google Adwords in te zetten

Google Adwords is voor meerdere doelen een ideale methode:

  • Meer verkoop genereren
  • Uw bereik en bekendheid vergroten
  • Meer verkeer naar uw website of (actie)pagina

Wat u wilt bereiken is helemaal aan u. Voor de één is extra verkoop interessant, terwijl een ander meer aanmeldingen voor een nieuwsbrief zoekt of juist meer bekendheid wil voor een bepaalde pagina. Elk doel heeft zijn eigen strategie. Wat uw doel ook is, uw campagnemanager weet hem te bereiken!


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.