Bereik klanten via social media

Ontdek de kracht van social media

  • Welke kanalen passen het best bij uw bedrijf?
  • Hoe zorgt u voor meer volgers?
  • Hoe zet u volgers om in klanten?
  • Welke berichten behalen uw doel?

Laat u direct informeren over Social media

Waarom werkt social media zo goed?

Wellicht heeft u verschillende artikelen gelezen over social media en het gebruik daarvan of werkt u er al mee, maar behaalt u nog niet het gewenste resultaat. Hoe zet u social media op een goede manier neer en waarom is het zo sterk? De kracht van social media zit hem vooral in het bereik. Het bereik is vele malen groter dan u waarschijnlijk denkt. En dat komt doordat u niet alleen gebruik kunt maken van uw eigen netwerk, maar ook van het netwerk van uw eigen netwerk en weer het netwerk daarvan.

In 6 stappen de hele wereld in uw netwerk

U heeft vast weleens gehoord dat iedereen slechts 6 stappen van elkaar verwijderd is. Met social media kunt u die 6 stappen zetten en heeft u dus de hele wereld binnen handbereik.
Stel u heeft in uw netwerk 100 mensen zitten en 1 daarvan is een potentiële klant voor u. Op zich niet heel interessant, maar hier komt de kracht van social media naar boven. Al die 100 mensen hebben namelijk ook weer 100 mensen in hun netwerk die allemaal 1 potentiële klant kunnen opleveren, dus 100 x 1 = 100 potentiële klanten. En die mensen hebben ook weer allemaal 100 mensen in hun netwerk en dus 100 x 100 x 100 = 10.000 potentiële klanten. Zet u social media op de juiste manier in, dan bereikt u niet alleen uw netwerk, maar ook de tweede, derde of zelfs verdere lagen met de daarbij horende potentiële klanten.

Naamsbekendheid en beter vindbaar

Actief zijn op social media zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram etc. heeft veel voordelen:

  • Het vergroot uw naamsbekendheid
  • U bereikt meer potentiële klanten
  • Goed voor SEO en dus beter vindbaar in zoekmachines
  • U bouwt aan een trouwe klantenkring

Weet u in hoeverre uw doelgroep gebruik maakt van Social Media en van welke netwerken. Heeft u inzichtelijk waarom ze dat doen en welke informatie uw klanten willen ontvangen?
Wilt u ook social media inzetten om meer klanten te bereiken?

Zet social media effectief in

Hoe wilt u social media inzetten? Leert u zelf hoe u succesvol social media inzet of laat u het over aan één van onze social media professionals?

Social media workshop

Tijdens de Social Media workshop worden mogelijkheden en verschillen van Facebook, Twitter en overige Social Media kanalen behandeld. U krijgt uitleg hoe u de accounts maakt en optimaliseert en leert wat voor informatie u het beste op welk Social Media kanaal kunt delen. Ook wordt behandeld hoe u meer fans en volgers aantrekt en de interactie met uw klanten kunt aangaan. Na afloop praat u vol overtuiging over ‘retweets’, ‘liken’, en ‘hashtags’ en kan u uw onderneming goed vertegenwoordigen op Social Media.

De workshop wordt gegeven op locatie of op het kantoor van TopOnline Nederland en duurt minimaal 2 uur op locatie + 1 uur after care of 3 uur bij TopOnline inclusief een korte koffiepauze. De datum voor deelname aan de workshop stemt u af met onze specialisten.

Social media uitbesteden

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dat één van onze Social Media Experts uw campagne beheert en samen met u de dialoog aangaat met uw doelgroep. De specialist legt u uit welke kanalen er zijn en welke doelgroep interessant voor is. Vervolgens stellen jullie samen een social media plan op en wordt deze voor u opgezet. U heeft hier geen omkijken naar!


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.