Zo effectief is video advertising

Bereik uw doelgroep op een ontspannen moment

  • Vergroot naamsbekendheid
  • Goedkope manier van advertising
  • Enorm bereik en gericht adverteren
  • Advertentie bij relevante inhoud

Laat u direct informeren over video advertising

Zo veelzijdig is video advertising

Meer leads naar uw website, meer naamsbekendheid of juist een actie of product introduceren? Allemaal doelen waarvoor Video advertising van Adwords zeer geschikt is. Video marketing is een effectieve, voordelige manier van adverteren en is al vaak bewezen als succesvol. Ontdek hoeveel een video van uw bedrijf of banner onderin een YouTube video voor uw bedrijf kan betekenen.

De kracht van video advertising

Het grote voordeel van video advertising is dat de bezoeker meer ontspannen is als hij of zij een video bekijkt. Waar bezoekers op een normale website vaak haast hebben en zo snel mogelijk hun taak willen uitvoeren, nemen ze de tijd en vinden ze het leuk om een video te bekijken. Daarbij blijft uw advertentie meestal lang in beeld. Hoe fijn is het als iemand een filmpje bekijkt over de mooiste natuurparken en de banner van uw hovenier verschijnt onder in beeld?

De vele mogelijkheden bij video marketing

YouTube is na Google de grootste zoekmachine en heeft daarmee een enorm bereik. Met adverteren in YouTube bereikt u daarom een grote groep potentiële klanten en kunt u specifiek targetten op uw doelgroep. Er zijn 5 vormen van video advertising:

  • TrueView InStream-videoadvertenties: Gebruiker ziet advertentie voor, tijdens of na video en kan na 5 seconden skippen. U betaalt als de bezoeker 30 seconden kijkt.
  • TrueView In-search-videoadvertenties: Advertentie verschijnt in zoekresultaten of als aanbeveling voor gesponsorde video. U betaalt als de bezoeker de video bekijkt.
  • TrueView-In-keuzelijst-videoadvertenties: Kijkers kunnen kiezen om bij een video van 10 minuten of langer een van de 3 advertenties vooraf te kijken of de video met reclameonderbrekingen te zien. U betaalt alleen als de bezoeker de video bekijkt.
  • TrueView In-display-videoadvertenties: Wordt extra onder de aandacht gebracht bij relevante inhoud in het display netwerk. U betaalt als de bezoeker de video bekijkt
  • Banners/Tekstadvertenties: Uw banner wordt tijdens de film onder in beeld getoond. U betaalt per 1000 views of per klik.

Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.