Webshop die geld oplevert

Zoekmachine- en gebruiksvriendelijke webshops

  • Webshop op maat gemaakt en aan te passen
  • Geoptimaliseerd op conversie en zoekmachines
  • Meerdere webshops beheren vanuit 1 backend
  • Diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en creditcard

Unieke webshop in uw huisstijl

Gaat u een webshop beginnen, uw website uitbreiden met een online winkel of heeft u een webshop die wel vernieuwing kan gebruiken? Kiest u voor een standaard webshop, of een webshop op maat en helemaal in uw huisstijl? Er zijn veel standaard webshops die u met een paar klikken installeert. Maar u moet er toch niet aan denken dat de webshop van uw concurrent er hetzelfde uitziet als die van u? En hoe denkt u dat uw klanten ze uit elkaar houden als ze nietsvermoedend hun producten in een ander mandje stoppen?

3 voordelen van een webshop van TopOnline

Een webshop hoort geld voor u te verdienen. Buiten dat een webshop in uw eigen huisstijl een professionele indruk geeft, zijn de webshops van TopOnline volledig gericht op conversie en geoptimaliseerd op de zoekmachines.

1 – Webshop op maat

Uw webshop wordt helemaal voor u op maat en in uw huisstijl gemaakt. Ingericht op uw wensen en volgens uw eisen. Zo kunt u de look & feel volledig afstemmen op uw doelgroep, waardoor ze zich verbonden voelen met uw webshop en sneller tot koop over zullen gaan. Toch liever iets anders of wat testen? De webshop is simpel aan te passen, waardoor u hem nog beter kunt richten op conversie.

2 – Gericht op conversie

Conversie is misschien wel het belangrijkste van een webshop. Uiteindelijk gaat het erom hoeveel u verkoopt. Waar haken uw klanten af, hoeveel laten hun winkelmandje onbetaald achter en hoe zorgt u dat bezoekers uw producten kopen? Een webshop van TopOnline is volledig gericht op hoge conversie. Gebruiksvriendelijke lay-out, design gericht op actie, logisch bestelproces, duidelijke buttons en een aantal slimme conversie verhogers. Dit in combinatie met goede teksten, maakt de webshop een verkoop kanon. Door de webshop aan Google Analytics te koppelen, zie je precies wat de klanten interessant vinden en waar ze afhaken.

3 – Geoptimaliseerd op de zoekmachine

Doordat een webshop vaak veel afbeeldingen heeft en weinig tekst, is het voor Google lastig om te bepalen wat de online winkel verkoopt. Er zijn veel elementen die Google kan zien als spam. Waardoor hij slecht scoort. Wist u dat dubbele teksten zo een voorbeeld is? Als u bij meerdere producten vrijwel dezelfde tekst hebt, bijvoorbeeld omdat het een andere kleur of maat heeft, ziet Google dat als negatief. Gelukkig is daar een methode voor om dat te omzeilen. Webshops van TopOnline zijn geoptimaliseerd op zoekmachines, zodat Google goed weet wat u aanbiedt en uw webshop niet ziet als spam.


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.