Hoog in Google met SEO Landingspagina

Waarom SEO landingspagina’s voor u werken

  • Hoog in Google op relevante zoekwoorden
  • Vindbaar voor potentiële klanten
  • Geen kosten per klik
  • Continu updates door SEO specialisten

Vraag direct een offerte voor SEO landingspagina’s

Wordt uw website goed gevonden?

98% van de internetgebruikers gebruikt een zoekmachine zoals Google bij hun zoektocht naar producten of diensten. Wordt u gevonden, of vinden ze uw concurrent? Bedenk eens hoeveel klanten u daardoor misloopt of u naar uw concurrent laat gaan. Zorg dat u bovenaan staat als uw potentiële klant zoekt op een voor u relevante term.

Geef uw website een boost

Kan uw website wel extra bezoekers en daarmee een stroom extra klanten gebruiken? Met SEO landingspagina’s wordt u in 3 stappen gevonden op relevante zoektermen:

  1. Laat ons weten wat voor u belangrijke producten of diensten zijn of waar u graag op gevonden wordt.
  2. We gaan samen kijken naar interessante zoektermen voor uw bedrijf. Die werken we uit in een zoekwoordanalyse, zodat u een goed beeld krijgt van het zoekgedrag van uw klanten en u weet hoe u uw potentiële klanten kunt bereiken.
  3. We creëren zoekmachine vriendelijke SEO landingspagina’s helemaal in de stijl van uw website.

De inhoud van de SEO landingspagina’s wordt door onze SEO specialisten helemaal geoptimaliseerd op de zoekmachine en op de gebruiker. De landingspagina’s zijn niet alleen goed vindbaar, maar ook nog eens gestuurd op verkoop, waardoor ze snel nieuwe aanvragen en daardoor omzet genereren.

SEO landingspagina’s continu geoptimaliseerd

Als de landingspagina’s live staan, houdt het niet op. De prestaties worden continu gemonitord en waar nodig bijgestuurd. Onze SEO specialisten houden de landingspagina’s nauwlettend in de gaten en zorgen dat de pagina zo goed mogelijk presteert of anders passen ze hem aan. Voor u er erg in heeft staat u hoog in de resultaten. En het mooie is dat u voor deze bezoeken niet betaalt per klik, zoals bij Google Adwords.


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.