Trouwe klanten via YouTube podcasting

Ontdek de waarde van podcasting

  • Professionele inrichting van een YouTube-kanaal of geluidsbestand
  • Krachtig filmpje met ideale lengte
  • Uitgebreide consultancy
  • Volledige ondersteuning

Laat u direct informeren over YouTube podcasting

Wat is een podcast?

Een podcast is een reeks bestanden waar mensen zich op kunnen abonneren, zodat ze telkens de nieuwste uitgave kunnen bekijken. De bekendste podcast service is iTunes, maar de meest interessante voor u is YouTube. YouTube is geen specifieke podcast aanbieder, maar is daar wel voor in te zetten en met de juiste inrichting erg waardevol voor uw bedrijf. Het voordeel van podcasten is dat mensen zich kunnen abonneren en u op deze manier een bestand met trouwe klanten opbouwt die u telkens uw laatste bedrijfsvideo of andere branche- en bedrijfsgerelateerde video’s laat zien.

Waarom podcasting via YouTube?

YouTube is onderdeel van Google en na Google.nl de grootste zoekmachine van Nederland. YouTube heeft heel veel gebruikers en een flink aantal daarvan gebruikt YouTube om informatie te vergaren te vergaren over een bedrijf of dienst die ze willen afnemen. Daarbij is YouTube onderdeel van Google en scoort het mede daardoor erg goed in de zoekmachine. Met podcasting bouwt u een sterk en trouw klantenbestand op en zorgt u tegelijkertijd dat u beter gevonden wordt in de zoekmachine.

YouTube podcasting door TopOnline

Youtube is niet meer weg te denken. Het kanaal is in opkomst via social media maar ook geïntegreerd in uw website van belang als communicatie middel. Via een optimaal ingericht YouTube-kanaal een aansprekend beeld geven van dat wat u kunt betekenen voor uw klant. Een intrigerend geluid overdragen, dat uw product naar uw doelgroep brengt. Het is erg belangrijk om u goed te presenteren en te weten wat u wel en niet kunt laten zien en/of horen. Laat u daarom adviseren door een specialist in YouTube podcasting.


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.