Informatel

Website design, opzet webshop en SEO optimalisatie


  • informatel services nieuwe website presentatie op desktop
  • informatel services nieuwe website presentatie op de iPhone
  • informatel services nieuwe website presentatie op iPad en iPhone
  • informatel services nieuwe website presentatie op meerdere schermen

Opleverdatum:
februari 2017
Diensten:
Webdesign, Webshop
URL:
informatel.nl


Informatel Services had dringend behoefte aan een nieuwe website. Ten dele, omdat de oude website niet meer voldeed aan de huidige maatstaven van een goede website. Ten dele, omdat het Content Management Systeem verouderd was en het up-to-date houden van de website hinderde.
TopOnline Nederland heeft voor Informatel een volledige nieuwe website ontwikkeld gebaseerd op het CMS WordPress. Hiermee zijn wijzigingen eenvoudig door te voeren. Verder wordt WordPress uiterst actueel gehouden als gevolg van zijn immense populariteit, wat betekend dat gebruikers een kleinere kans lopen op veiligheidsproblemen.
De inhoud van de website is grotendeels overgenomen van de oude website en daar waar nodig aangepast. De doorgevoerde aanpassingen zijn bijvoorbeeld tekstuele wijzigingen om de vindbaarheid van de website te verhogen en aanpassingen aan de opmaak om de leesbaarheid te verhogen. Doordat grote delen van de content van de voormalige website overgenomen konden worden is het gelukt om deze website zeer snel te ontwikkelen en online te plaatsen.
Informatel Services heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een webshop deel in de website te integreren, om zodoende abonnementen en producten online te kunnen verkopen. Het integreren van een webshop in WordPress is relatief eenvoudig met behulp van de WooCommerce uitbreiding, iets wat verschillende van onze klanten dan ook reeds hebben gedaan.
Ten slotte is de vormgeving en opmaak van de website geheel vernieuwd, met onder andere een vernieuwde kleurstelling en veel nieuw beeldmateriaal.


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat je adviseren door één van onze online marketing experts.